CHK 2024 – 33 nieuw te keuren hengsten aangemeld

Voor de Centrale Hengsten Keuring op 24 februari in Dronten op de locatie van Hippisch Centrum Flevodrome zijn 33 nieuw te keuren hengsten aangemeld in rubriek 1.

Daarvan doen 30 stuks een gooi naar goedkeuring in de grote maat.

Van deze 30 in aantal hebben 26 jonge hengsten een vader welke in zijn levensloop is geboren en goedgekeurd bij het NNFPS.

Er zijn 2 stuks welke wel bij geboorte bij het NNFPS zijn geregistreerd maar hun goedkeuring hebben verkregen bij een buitenlands (Duits) zusterstamboek.

En twee hengsten hebben naast een buitenlandse herkomst bij geboorte (Engels en Frans ) daarnaast ook een buitenlandse goedkeuring.

In de kleine maat zijn 3 stuks ingeschreven voor goedkeuring met alle drie als vader een NNFPS geboren én tevens bij het NNFPS goedgekeurde vader.

In het geval van een Nederlands goedgekeurde vader is de naam van de hengst de link naar de hengstenpagina op onze website van de betreffende hengst.

Bij de buitenlands goedgekeurde vaders is er een link wanneer de buitenlandse organisatie op haar website deze informatie (weer) toegankelijk heeft.

De ingeschreven hengsten hebben als vader (op alfabetische volgorde):

GROTE MAAT:
KLEINE MAAT:

Samen met de reeds goedgekeurde hengsten die zich presenteren in de rubrieken 2 en 3 en de extra uitgeschreven zadelrubriek zullen deze dag zich 76 hengsten presenteren!!

Wij wensen de inschrijvers veel succes en plezier bij de verdere voorbereidingen.

Blijft u de website volgen; uiteraard volgen nog nadere berichten over de keuring en houden wij u op de hoogte!!

 

Hattrick Collin
V: Rowan M: Hattrick Raely Stb. ster pref  – MV: Aladin
Fokker: Gebr. Hoedemakers – BORN
De hengst Hattrick Collin (goedgekeurd 2020) heeft van zijn 1e jaargang 5 jonge hengsten op de keuring en is daarmee de hengst die de meeste vertegenwoordigers heeft in de rubriek 1.