Lidmaatschap NNFPS

Van jeugdige ruiter/amazone tot de oude rot in het vak: Iedereen kan lid worden van het Nederlands New Forest Pony Stamboek.Hiermee steun je niet alleen de vereniging, je hebt hierdoor ook je eigen stem in de vereniging. Tijdens de vergaderingen die een aantal keren per jaar regionaal en landelijk worden georganiseerd heb je stemrecht en kan je meepraten over de toekomst van het stamboek. Ook krijgen leden het blad De Forester in huis. In dit blad staat onder andere informatie over de keuringen, fokkerij en de vereniging. Ook is er ruimte voor achtergrond verhalen over New Forest Pony liefhebbers en sportuitslagen.

Ben je enthousiast geworden over de New Forest Pony en het NNFPS, Kom ons dan ook vooral eens opzoeken tijdens één van de vele evenementen.

Lid of donateur worden kan via het aanvraagformulier, die rechts op deze pagina te vinden zijn (onder de groene knoppen)

Ben je nog geen 18, dan kan je jeugdlid worden bij het NNFPS. Dit is een speciale aanbieding voor de jonge New Forest liefhebbers.