Stamboekopname en veuleninspectie op 18 juli 2020 (Vorden)

Op zaterdag 18 juli op twee plaatsen stamboekopnames en veuleninspectie en wel in Wenum Wiesel en in Vorden.

Zoals in onze eerdere publicaties reeds gemeld in andere vorm als wij gewend zijn. Er wordt gelegenheid geboden pony’s individueel te laten inspecteren voor stamboekopname “Stamboek +” (met vrij bewegen en/of vrij springen) onder handhaving van de strikte regelgeving volgens het RIVM.

Daarnaast vinden er veuleninspecties plaats waarbij de veulens individueel worden geprimeerd maar niet zullen worden geplaatst.

==> Het programma van Vorden

Wanneer u voornemens bent om te komen kijken in Vorden het volgende.

Bij Vorden wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Er wordt op zaterdag niet aan gewerkt en men kan er gewoon langs, maar er kunnen kleine opstoppingen zijn. Wanneer er verkeersregelaars staan, moeten u aangeven dat u bestemmingsverkeer bent en bij Stal Nieuwmoed, Ruurloseweg 96/98, 7251 LW te Vorden Kranenburg moet zijn.

Komende vanaf Arnhem/Dieren is het een optie om bij Zutphen richting Baak aan te houden, dan pakt de navigatie het van daar weer op waarbij u dan wel uw navigatie instelt op de postcode.

Leest u aangaande de regelgeving i.v.m. Covid 19 onze laatste update met Coronanieuws in het bericht op onze website van 2 juli 2020.