Jeugddag 2024 op zaterdag 1 juni

Voor alle ruiters en amazones met een pony met tenminste 25% New Forest bloed organiseert Regio Noord voor de derde keer haar jaarlijkse jeugddag bij
Stal de Goldhaer  te Oosterwolde (Fr).
Ook dit jaar hebben we weer een leuk programma opgezet:

Voor de avontuurlijke ruiters geeft Els Driehuyzen weer crossclinics in haar crossspringtuin voor combinaties die tenminste 60 cm kunnen springen.
In deze crosstuin staan een verscheidenheid aan soorten crosshindernissen en er is zelfs een waterbak aanwezig.
Deze crossclinics waren de afgelopen jaren de favoriet bij de deelnemers van de jeugddag!

De behendige ruiters kunnen deelnemen aan het behendigheid parcours. Waar je door allerlei obstakels mag rijden met je pony en leuke spelletjes te paard kunt doen.
Hierbij krijg je eerst onderdeel voor onderdeel uitleg en begeleiding en mag je daarna proberen het parcours zo goed en snel mogelijk te rijden waarbij de behaalde resultaten  per onderdeel op een scoreformulier worden ingevuld door de begeleiders! Wie weet worden jij en je pony  de behendigheidstoppers!

De liefhebbers van de keuring kunnen deelnemen aan de workshop Presenteren kun je leren!
Niemand minder dan de succesvolle trainer en voorbrenger René Boskamp geeft je tips over het toiletteren, opstellen en voorbrengen op de keuring.
Dus doe je voordeel ermee want met deze tips kun  nog een maand thuis trainen zodat jouw pony op en top zal shinen in de keuringsring van de Regionale Keuring in Norg op zaterdag 6 juli! ( en natuurlijk mogen je ouders/of bij een verzorgpony de eigenaar van de pony ook bij deze workshop aansluiten)

Ook zal Sietske Flobbe rond het middaguur een demonstratie inspannen en mennen geven. Sietske is een succesvolle menster en New Forest Pony liefhebber die al vele overwinningen op haar naam heeft staan.
Wie weet mag je ook bij haar op de bok de New Forest pony’s mennen zodat je kennis kunt maken met de mensport! (Hier hoef je je niet voor op te geven)

Publiek is natuurlijk ook van harte welkom om de deelnemers van de verschillende clinics en workshops aan te moedigen!

Norine Habekothé van NH Photo is deze dag aanwezig om weer mooie foto’s van de deelnemers en hun pony’s te maken.
Deze foto’s kunnen je nabestellen op de website www.nhphoto.nl.
Ook kun je van te voren het maken van een reel aanvragen. Stuur voor de mogelijkheden en prijzen een berichtje naar info@nhphoto.nl of via WhatsApp:06-57121328

Ook wordt er weer voor gratis catering gezorgd! Wel staat er een vrijwillige bijdrage pot voor de onkosten van de catering.

Je kunt je tot 24 mei inschrijven deze leuke, gezellige jeugddag door het

–> volledig ingevulde inschrijfformulier

Het formulier wordt ge-download zodat je het kunt invullen!

te mailen naar:
nnfps.noord@gmail.com

Zien we je dan?