Info programma 14 t/m 16 oktober 2021

Op 14 tot en met 16 oktober vindt op het Nationaal Hippisch Centrum ons driedaags evenement plaats.

Het omvat de 3e fase van het verrichtingsonderzoek van onze hengsten in een drie dagen omvattend programma en op zaterdag zal dan gelijktijdig het verrichtingsonderzoek voor de merries plaatsvinden.

Daarnaast – tevens op zaterdag – een landelijk stamboekopname en herbeoordeling stamboekopname.

Het programma vindt u hier:

Uiteraard verwelkomen wij u graag maar moeten wel onder de aandacht brengen wat er op het NHC geldt m.b.t. het Coronatoegangsbewijs.

Het Nationaal Hippisch Centrum heeft namelijk per 25 september coronamaatregelen waarbij ongeacht het type en grootte van het evenement of activiteit een vaststaand protocol geldt.

Wil je precies lezen wat deze regels zijn, klik dan hier.

Voor ons gaat dit het volgende betekenen:

Om op het terrein van het NHC te verblijven, worden alle aanwezigen van 13 jaar en ouder bij het secretariaat gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs.

Dit gebeurt door controle met de Corona-check-app. Dit geldt voor alle deelnemers, alle begeleiders, alle bezoekers, alle officials, alle vrijwilligers; voor iedereen die deze dag(en) aanwezig is.

Alleen met een geldig toegangsbewijs kun je verblijven op het terrein van het NHC.

Dan zijn er verder geen extra maatregelen. Uiteraard blijven de basismaatregelen van toepassing. Bij klachten blijf je thuis.

TOT ZATERDAG!!

In 2020 nam één pony deel in de aanspanning; Tongerenhof Breccia (V: Tongerenhof Osmium) gereden door Marie-Sophie Doensen behaalde 74 punten en werd kroon. Dit jaar mogen wij twee pony’s in de aanspanning verwelkomen!!