DPC finale op 3 september

Deelnemende dressuurpony’s bekend – springpony’s kunnen nog inschrijven!

De grote finale van het Dutch Pony Championship komt steeds dichterbij: op zaterdag 3 september (aanvang 10.00 uur) gaan de geselecteerde dressuurpony’s en de aangemelde springpony’s bij de Deltaruiters in IJsselmuiden rijden om de hoogste eer én de interessante prijzen.

In samenwerking met de drie stamboeken van NRPS-, Welsh- en New Forest-pony’s hebben de organisatoren van het DPC hard gewerkt om een dijk van een nationaal kampioenschap voor 4-, 5- en 6-jarige pony’s neer te zetten, en daarbij niets aan het toeval overgelaten. Het eerste jaar ligt de focus nog vooral op de dressuur, en zijn op zeven selectiewedstrijd door het hele land de talenten voorgeselecteerd, zodat op 3 september zich echt de crème de la crème aan de jury zal presenteren. En die jury bestaat uit gerenommeerde specialisten. Het zijn internationaal Grand Prix ruiter en KNHS jurylid Tommie van Puijenbroek-Visser en deelnemer aan de Olympische Spelen Yessin Rahmouni voor de dressuur, en internationaal springruiter en oud-bondscoach Rob Ehrens in samenwerking met Joost Siemerink voor de springpony’s!

–> Alle Info

In totaal gaan eenentwintig 4-jarigen, negentien 5-jarigen en veertien 6-jarige dressuurpony’s in de finale van start. Hier staan ze allemaal: 

–> DPC einduitslagen en Finalisten

Voel je welkom! Spot de beste pony’s van Nederland, ontmoet fokkers en geniet van jouw potentiële hengst voor de fokkerij. Het entree is gratis, tot ziens in IJsselmuiden