Centrale Hengsten Keuring NNFPS

Zaterdag 19 februari 2022

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo

De Centrale Hengstenkeuring van het Nederlands New Forest Pony Stamboek staat op de kalender van 2022.Op deze keuring zullen zowel de nieuw aangeboden hengsten als de reeds goedgekeurde hengsten (welke reglementair deze verplichting hebben) worden gekeurd. 

–> KLIK HIER voor het vraagprogramma

–> KLIK HIER voor het opgaveformulier

Naast de keuringsrubrieken voor de raszuivere New Forest Pony vindt keuringsrubriek 7 plaats. Dit is een rubriek voor hengsten welke in het NFX register zijn ingeschreven. Deze pony’s moeten tenminste 25% raszuiver New Forest bloed hebben. Heeft u een NFX-ponyhengst, dan nodigen wij u van harte uit om uw hengst in te schrijven voor deze rubriek.

Is uw pony bij geboorte bij een ander stamboek ingeschreven maar zou u deze willen inschrijven in het NFX register om vervolgens dan te kunnen deelnemen aan de keuring dan kunt u uw pony hiertoe aanbieden.

–> KLIK HIER voor: Inschrijvingsformulier in het NFX

De informatie over de keuring vindt u in het vraagprogramma. Maar mocht u nog aanvullende informatie willen ontvangen of vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met het stamboekbureau.

Volg onze website; wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen aangaande de invulling van het evenement.

Van de deelnemers zien wij de opgave graag tegemoet!

Tenzij er strengere maatregelen omtrent COVID-19 afgekondigd gaan worden hopen wij een keuring te organiseren waarin alle keuringsrubrieken aan de orde komen en de jury dus in 2022 weer Algemeen Kampioen kan aanwijzen!!

In 2021 konden we geen Algemeen Kampioen huldigen, maar konden we

Reekamp’s Eclips

huldigen die PREFERENT werd!

Reekamp’s Eclips
V: Orlando M: De Mensinghe’s Mabel – MV: Brummerhoeve’s Boss
Fokker: Fam. Zevenhoeken-Hiebendaal
Eigenaar: Dhr. H. Karabelen