23 september 2023 – Verrichtingsproef Hengsten Fase 2 & Gebruikspresentatie

Op zaterdag 23 september zal de 2e fase van het Verrichtingsonderzoek 2023 plaatsvinden.

Gelijktijdig zullen op deze dag een aantal hengsten die – opvolgend op het verrichtingsonderzoek wat zij succesvol hebben afgelegd – zich presenteren in de gebruikspresentatie als onderdeel van het goedkeuringstraject. Oorspronkelijk vond deze presentatie plaats tijdens de CHK en gedurende een aantal jaren was daartoe de Hengsten Sport – en Showdag in de agenda opgenomen. Daar deze presentatie in 2023 nog niet heeft plaatsgevonden is besloten de gelegenheid daartoe in het programma van de 2e fase van het Verrichtingsonderzoek op te nemen. Een zevental hengsten, welke respectievelijk in 2020 en 2022 succesvol het verrichtingsonderzoek hebben afgesloten, zullen zich presenteren.

Daarmee een mooie aanvulling op het programma van deze dag.

Wij geven u hierbij de info:

–> Programma en deelnemende hengsten

Wij nodigen onze fokkers – en uiteraard eenieder die onze New Forest pony graag ziet – dan ook uit om a.s. zaterdag in de mooie locatie van Hippisch Centrum Flevodrome in Dronten te zien hoe onze hengsten zich presenteren in het gebruik!!

 

Heihoeve’s Florencio die in 2020 het verrichtingsonderzoek aflegde, is één van de hengsten welke zich presenteert in de gebruikspresentatie.
V: Lomansheide Brent
M: Heihoeve’s Rozalinde
MV: Kantje’s Ronaldo
(Foto: Arlette Beulenkamp)