Vrienden van de Sportdag 2019

Wil je ook vriend worden?

–> Klik hier

Henk Hoefijzer

Henk Hoefijzer

Dhr W. Lange

Stal Berkzicht

Petra Baas

Henk Schoone

Stal Polsbury

Bram (en Ria †) de Groote

Stal “The Mickle”

B.M.J. Vesters

Stal Cateshill

Dhr. M. Fokker

Bert Koppert

H.P. de Haas

Evy Dijkstra

Berryl Drayer

Esme Ekkelkamp

Boris van Giersbergen

Erik de Haas

Annebelle van Heugten

Isa Hollands

Sura Karabelen

Noortje Nijhuis

Fenna Rietveld

Noor Veenbrink

Dieteke Timmer

Logo NFP Sportdag

Vriend van de Sportdag?
Het sportieve hoogtepunt van ons verenigingsjaar is de Nationale New Forest Pony Sportdag Die zoekt vrienden. Vrienden die onze Sportdag met hun bijdrage mede mogelijk maken..

Sportdag, een bijzonder evenement.

Het is de dag waarop liefhebbers van de New Forestpony uit heel Nederland elkaar treffen.
In de vroege ochtend komen ze al aan in Ermelo. Daar loopt de teller vaak op tot boven de 1000 bezoekers. Zo’n 300 ponies (New Forest what else?) reizen mee in hun gezelschap. Ze kunnen deelnemen aan alle wedstijdklassen springen en dressuur en andere sportieve onderdelen. Felle strijd om de eer in de ringen. Een praatje maken met die bekende fokker of stalhouder. Foutloos je Gymkanarondje rijden en altijd een prijsje winnen. Een souvenir kopen bij de promotietent. Kampioenen maar ook beginners (“mam de staart is toch de achterkant?”), ze zijn allemaal te vinden op onze Sportdag.

De ingrediënten

In het recept voor een goed gelukte Sportdag treffen we aan: ruiters, amazones, sponsors, een dierenarts, toeschouwers, parcourbouwers, koffieschenkers, juryleden, schrijvers, couponlopers, prijsuitreikers, ponies, heel veel New Forestponies, microfonisten, bestuursleden, fotografen, één Sportdagcommissie. En sinds enkele jaren óók vrienden.

Vriend?

Als Vriend van de Sportdag draag je bij in de kosten van dit grootse evenement. Voor € 20,- per jaar ben je al Vriend van de Sportdag. Heel enthousiast? Wordt dan voor € 40,- dubbele vriend. Wij hebben al ongeveer 40 trouwe vrienden. Je kunt ook iemand anders vriend maken. Ben jij de volgende die toetreedt tot het gezelschap van deze Vrienden van de Sportdag?

Wij koesteren onze vrienden!

Een vriend is welkom op de Sportdag. Je krijgt er een warm onthaal en een warm welkomstdrankje. Daarnaast een eervolle vermelding tussen alle andere Vrienden van de Sportdag op onze website. Dit jaar krijg je ook een mooi tastbaar bewijs van je vriendschap; de unieke en exclusieve Vriendschapspin. Meld je aan en kom erbij!

–> Wordt Vriend Sportdag.