Sportdag 2015

Inschrijving geopend

De inschrijving voor de Nationale New Forest Sportdag is geopend! De New Forest Sportdag wordt gehouden op zaterdag 26 september op de terreinen van het KNHS centrum in Ermelo. Inschrijven kan alleen online via onze website. Het aantal starts is ook dit jaar gemaximeerd dus wees er snel bij als je wilt deelnemen; een aantal rubrieken is bijna vol!

Aanmelden sportdag 2015

Elke inschrijving wordt binnen een week verwerkt en je krijgt een bevestiging via email.

Let op! De lijsten bevatten niet de startvolgorde!
TIP: in de overzichten kunt u dmv CTRL F zoeken. Fokkers kunnen zo – door het ingeven van hun naam – zoeken welke door hen op de wereld gebrachte pony’s deelnemen.

Heb je vragen over je inschrijving? Mail dan gerust naar sportdag@newforestpony.nl .

Rubriek sportpony

Elk jaar krijgen we veel vragen over het onderdeel sportpony. Daarom hebben we een speciale ‘vraag en antwoord’ pagina gemaakt waar jullie alle informatie kunnen vinden. Als je na het lezen van de pagina toch nog vragen hebt dan kun je die mailen aan sportdag@newforestpony.nl

Volg de sportdag op Facebook
Het New Forest Pony Stamboek heeft een eigen Facebook pagina. Daar vind je het laatste nieuws, tips, lief en leed van deelnemers in voorbereiding op de Sportdag, uw mooiste ponyfoto en wat u verder graag met ons wilt delen. “Like” ons op Facebook.

Tot ziens op 26 september in Ermelo!