GEBRUIKSPRESENTATIE tijdens de Hengsten Sport – en Showdag

Op zaterdag 26 maart 2022 op locatie “De Nieuwe Heuvel” te Lunteren zal, als onderdeel van het goedkeuringstraject van onze hengsten, een 13-tal hengsten worden gepresenteerd in gebruikspresentatie.

Het is het onderdeel waaraan wordt deelgenomen door NNFPS goedgekeurde hengsten nadat het verrichtingsonderzoek succesvol is afgelegd

De presentatie vindt plaats in groepjes waarbij de verrichtingsjuryleden Marie José Timmermans en Faan Pompen toelichting geven op deze hengsten welke zich presenteren in de dressuur en het springen onder het zadel.

Omdat er in 2020 en 2021 geen Hengsten Sport- en Showdag heeft kunnen plaatsvinden i.v.m. de Corona pandemie hebben wij nu extra grote groep hengsten welke zich zullen presenteren in deze rubriek!

Hierbij de link naar de informatie over het programma en de deelnemende hengsten

–> Het programma en de deelnemende Hengsten

De verslaggeving van de hengsten ten tijde dat ze aan het verrichtingsonderzoek hebben deelgenomen kunt u vinden op onze  Hengstenpagina

–> Actuele Hengsten – Nederlands New Forest Pony Stamboek

Uiteraard zien wij u graag deze dag zodat u deze hengsten – en de vele andere die deze dag geshowd zullen worden – in levende lijve kunt aanschouwen aangaande  hun ontwikkeling.

TOT ZATERDAG!!

The Mickle’s Moxie tijdens de gebruikspresentatie in 2019

Prodise’s Fender tijdens de gebruikspresentatie in 2019