Digitale versie ALV

Beste leden van het NNFPS,

Vanwege de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering bij hoge uitzondering deze keer digitaal.

Als u wilt deelnemen aan de ALV dan kunt u zich aanmelden via info@newforestpony.nl

Aanmelden kan tot en met uiterlijk donderdagavond. Wij zorgen er dan voor dat u uitgenodigd wordt via Teams voor deze online vergadering. U hoeft hiervoor geen Teams op uw computer te installeren. U krijgt dan op vrijdag van ons informatie hoe u kunt inloggen.

Wij begrijpen dat het voor een deel van onze leden hierdoor lastig wordt om zelf deel te nemen, echter zien wij ons genoodzaakt deze werkwijze te hanteren. Gezondheid staat natuurlijk ook voor ons als prioriteit nummer 1 en daarom geen fysieke bijeenkomst.

De afgelopen weken is er veel aandacht en tijd gegaan naar de organisatie van de verrichtingen, wat nogal wat overleg heeft gekost met de overheid om deze alsnog doorgang te laten vinden. Nu dat de verrichtingen voor de hengsten achter de rug zijn en ook de merries groen licht hebben gekregen voor 7 november is er, weliswaar aan de late kant, tijd en aandacht om u nader te informeren over de ALV. De datum was wel al aangekondigd, dat deze digitaal gehouden wordt weet u bij deze. 

Vorige week heeft de uitgestelde ledenvergadering van Regio Noord eveneens digitaal plaats gevonden, en dat is goed verlopen.

Dankzij deze regiovergadering, en de eerder gehouden regiovergaderingen in de andere regio’s op 1 juli j.l., hebben al onze leden inmiddels de mogelijkheid gehad om te kunnen stemmen over de voorstellen.

Tijdens de ALV worden de resultaten van deze stemmingen bekend gemaakt, naast de overige te bespreken punten op de agenda

–> Agenda

Wij  hopen u natuurlijk digitaal te verwelkomen op onze vergadering.
Mocht dat niet lukken en wilt u nog vragen of opmerkingen vooraf meegeven dan kunt u deze natuurlijk per e-mail toesturen (ook via: info@newforestpony.nl), en worden deze als ingekomen stuk meegenomen in de vergadering.

Of vraag aan een ander lid van de vereniging die wel inlogt om uw vraag of opmerking in te brengen.

Met vriendelijke groet

Interim bestuur NNFPS

Jans Scheepers, Stella Martens en Eva Eigenhuijsen