Centrale Merriekeuring 31 juli 2021

Locatie:
Manege Hippisch Verband
Halvinkhuizerweg 78-80
3882 LA te Putten

 

Als afsluiting van het keuringsseizoen hopen wij u op zaterdag 31 juli te ontmoeten op onze Centrale Merrie Keuring (CMK).

Deelnemende pony’s zijn die pony’s welke middels deelname aan de premierubrieken door de jury hiervoor werden geselecteerd tijdens de regio evenementen óf welke conform vraagprogramma rechtstreeks konden inschrijven voor de CMK.

Dit resulteert in een deelnemersveld van jong talent met een 1e premie beoordeeld én pony’s geselecteerd tijdens de stamboekopnames in de regio’s waar zij het predicaat “ster” behaalden en die acte de présence geven.

Daarnaast toont een aantal fokkers hun hoogst bekroonde merries in de rubriek voor kroonmerries aan het publiek en de jury.

Een grote groep fokkers van pony’s welke in de afgelopen periode een fokpredicaat hebben behaald zijn uitgenodigd om ten overstaan van het publiek hiervoor te worden gehuldigd.

Kampioenen worden gedurende de dag benoemd en als afsluiting van de dag hieruit onze DAGKAMPIOENEN!!  

Om u te informeren:

–> Dagindeling (Update 30-07-2021 11:15 uur)

–> Deelnemers

–> Huldiging Predicaatmerries

 

COVID19.
We zijn blij onze keuring met publiek te kunnen organiseren maar willen er wel alles aan doen om op een veilige en verantwoorde wijze publiek toe te laten. Om dit te kunnen doen is het van belang dat we ons aan regels houden met elkaar.
Hier vindt u de link naar het

–> COVIDFORMULIER

Het is wenselijk dat u een – reeds van te voren ingevuld formulier meeneemt. Deze kan worden ingeleverd bij de Covid-controleur of op het secretariaat. Wij willen u vragen wanneer u bij de ring van een zitplaats gebruik wilt maken hiervoor zelf een stoel mee te nemen.

Denkt u eraan om u aan het onderstaande te houden:

  • Zorg voor zo min mogelijk lopen over het terrein naar de horeca of toiletten. Draag er zorg voor dat je altijd 1,5 meter afstand van elkaar houdt, ook bij verplaatsing over het terrein. Wij adviseren een mondkapje te dragen bij verplaatsing.
  • Het is niet toegestaan om je onnodig op de parkeerterreinen op te houden. Alleen verzorging cq. klaar maken van pony’s is toegestaan.
  • De horeca is tijdens de keuring gewoon geopend, zorg ook dat je je daar aan de geldende richtlijnen houdt.
  • Bij het niet naleven van onze voorschriften of het opvolgen van de aanwijzingen zal de toegang tot het terrein ontzegd worden.

Wanneer we hier allemaal alert op zijn kunnen we er ondanks de maatregelen een fijne dag van maken.

 

LET OP!!

Voor de thuisblijvers:
We hebben livestream welke te volgen is door je te registreren via:

–> Deze link naar inBeeld.tv

 

 

 

NATIONAAL KAMPIOEN 2019:
LEMERDINA ( V: Burley Phantom x Lusidia  – Brummerhoeve’s Boss)
met haar trotse eigenaren.