Centrale Merrie Keuring 30 Juli 2022

Locatie: Manege “De Nieuwe Heuvel”, Oude Arnhemseweg 101, 6741 EG Lunteren

Afsluitend aan het keuringsseizoen hopen wij u te ontmoeten op onze CENTRALE MERRIE KEURING.

Het keuringsseizoen heeft geresulteerd in een deelnemersveld op onze CMK van jong talent met een 1e premie door de jury beoordeeld welke de reis naar Lunteren ondernemen.

En die pony’s welke tijdens de stamboekopnames zijn beoordeeld in de regio’s waar zij het predicaat “ster” behaalden.  Veel van dit jaar maar ook enkele van voorgaande jaren die middels hun opgave hebben aangegeven op de CMK te zullen verschijnen.

Daarbij mooie grote groepen deelnemers die de bezoeker een goed beeld kunnen geven onze jonge aanwas merries.

Daarnaast hebben we een grote groep fokkers en /of eigenaren van pony’s welke in de afgelopen periode een aanvraag hebben gedaan voor een fok- of prestatie predicaat en hebben aangegeven ten overstaan van het publiek hiervoor gehuldigd te willen worden.

Hoogtepunt van de dag het benoemen van de besten van de dag en als afsluiting van de dag wijst onze jury de DAGKAMPIOENEN aan!!  

Om u te informeren:

–> Dagindeling en Deelnemende pony’s

–> Huldiging Predicaatmerries (update 28-07)

JUBILEUMEDITIE

Naast de bekende ingrediënten van onze Centrale Merrie Keuring heeft deze editie een aantal extra elementen om er een feestelijk Jubileumtintje aan mee te geven.

Zo zal de jeugd een plaats in een onderdeel van de dag krijgen omdat zij ook een aantal rubrieken mogen jureren; zal er aandacht worden gegeven aan de opvallende talenten van de stamboekopnamen en is er een showmoment in de pauze.

WELKOM

U was natuurlijk al van plan te komen maar wellicht dat u nu – met deze extra’s – het ook zeker nog onder de aandacht brengt bij andere New Forest liefhebbers om dit toch niet te missen!

Entree gratis en een uitgebreide catalogus voor 5,- euro te koop op de dag van de keuring.

Welke Dagkampioenen kunnen we dit jaar tegemoet zien?

In 2021 waren dat:

Dagkampioen NF:
Heihoeve’s Alicia – V: Reekamp’s Eclips M: Heihoeve’s Alycia – Lamento III
Fokker / eigenaar: Mw. J.A.M. Bosch

Dagkampioen NFX:
Gruyter’s Medley – V: Leuns Veld Winston Jr. M: Hattrick Zinthy – Brummerhoeve’s Boss
Fokker / eigenaar: Fam. A.M. Braat