Centrale Hengsten Keuring NNFPS 2023

Zaterdag 18 februari 2023

Locatie: Hippisch Centrum FLEVODROME te Dronten

De Centrale Hengstenkeuring van het Nederlands New Forest Pony Stamboek staat op de kalender van 2023. Op deze keuring zullen zowel de nieuw aangeboden hengsten als de reeds goedgekeurde hengsten (welke reglementair deze verplichting hebben) worden gekeurd.

–> KLIK HIER voor: het Vraagprogramma

en

–> KLIK HIER voor: het Opgaveformulier

Naast de keuringsrubrieken voor de raszuivere New Forest Pony vindt keuringsrubriek 7 plaats. Dit is een rubriek voor hengsten welke in het NFX register zijn ingeschreven. Deze pony’s moeten tenminste 25% raszuiver New Forest bloed hebben. Heeft u een NFX-ponyhengst, dan nodigen wij u van harte uit om uw hengst in te schrijven voor deze rubriek.
Is uw pony bij geboorte bij een ander stamboek ingeschreven maar zou u deze willen inschrijven in het NFX register om vervolgens dan te kunnen deelnemen aan de keuring dan kunt u uw pony hiertoe aanbieden.

–> KLIK HIER voor: het Inschrijvingsformulier in het NFX

De informatie over de keuring vindt u in het vraagprogramma. Maar mocht u nog aanvullende informatie willen ontvangen of vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met het stamboekbureau.

Zoals aangekondigd zal onze Hengstenkeuring plaatsvinden in het nieuw gebouwde complex van de Flevoruiters.

Nieuwsgierig?

Hier kunt u kijken

Klik op afbeelding

Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen aangaande de invulling van het evenement; volg hiertoe onze website.

Van de deelnemers zien wij de opgave graag tegemoet!

In 2022 werd tot Kampioen van de Centrale Hengsten Keuring uitgeroepen:

THUNBERGIA’S GALANTHUS
V: Vivienne’s Vision of Freedom M: Suzanne – MV: Burley Phantom
Fokker: Mw. W.J. Lantinga – Donkerbroek
Eigenaar: Dhr. Dhr. A.B.P. Jurrius – Vorden