Centrale Hengsten Keuring NNFPS 2021

Algemeen Kampioen 2020 The Mickle’s Moxie

Zaterdag 20 februari 2021

Locatie: Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo

Zoals reeds eerder aangekondigd gaat de CHK in 2021 door, tenzij er maatregelen omtrent COVID-19 afgekondigd worden waardoor het onmogelijk is om een hengstenkeuring te organiseren. Op deze keuring zullen zowel de nieuw aangeboden hengsten als de reeds goedgekeurde hengsten (welke reglementair deze verplichting hebben) worden gekeurd. Wegens de Corona-maatregelen is deze editie anders dan in andere jaren.

–>KLIK HIER voor het vraagprogramma

–>KLIK HIER voor het opgaveformulier

Naast de keuringsrubrieken voor de raszuivere New Forest Pony vindt keuringsrubriek 7 plaats. Dit is een rubriek voor hengsten welke in het NFX register zijn ingeschreven. Deze pony’s moeten tenminste 25% raszuiver New Forest bloed hebben. Heeft u een NFX-ponyhengst, dan nodigen wij u van harte uit om uw hengst in te schrijven voor deze rubriek.

Is uw pony bij geboorte bij een ander stamboek ingeschreven maar zou u deze willen inschrijven in het NFX register om vervolgens dan te kunnen deelnemen aan de keuring dan kunt u uw pony hiertoe aanbieden.

–>KLIK HIER voor Inschrijvingsformulier in het NFX

Overige informatie in het vraagprogramma. Maar mocht u nog aanvullende informatie willen ontvangen of vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met het stamboekbureau.

Volg onze website; wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen aangaande de invulling van het evenement.

Van de deelnemers zien wij de opgave graag tegemoet!

(klik op afbeelding)