Verslag Regiotour Noord 2018.

Vanwege te weinig aanmeldingen, ging de Late Veulen Keuring tijdens de New Forest Sportdag helaas niet door. De Regiotour op 8 september 2018 was dan ook echt de afsluiting van het keuringsseizoen 2018.

Met 29 deelnemers aan de buitenrit en/of BBQ werd het een geslaagde dag in Gasselte. Met 2 New Forest aanspanningen, een koets, 4 jonge ruiters op eigen New Forest Pony’s en met 6 paarden van de manege, werden de Staatsbossen op de Hondsrug doorkruist. Het prachtige weer en de onderlinge sfeer maakten dit tot een bijzondere  belevenis. De buitenrit werd afgesloten door de waterbak, waarna de jonge amazones met New Forest Pony’s zich nog hebben uitgeleefd op de Cross hindernissen.

De BBQ was meer dan uitstekend verzorgd door Jos Krapels en de crew van de manege. Leuk en fijn om weer terug te zijn op deze vertrouwde plek voor de Regio Noord. De gezamenlijk hobby, onze New Forest pony’s, geeft altijd volkdoende gespreksstof en versterkt zo de waardevolle onderlinge samenhang tussen de leden van de Regio en het stamboek.

Er wordt al nagedacht over de Regiotour 2019. Wellicht dat we dan een uitstapje gaan maken naar Noord Holland !?!

Met speciale dank aan Jos Krapels en  Manege Gasselte voor de perfecte organisatie, namens het bestuur van de Regio Noord,

Jaap Nonkes en Lex Cornelius.