Uitnodiging presentatie Regio Zuid 8 februari 2020

De activiteitencommissie van NNFPS Regio Zuid kijkt uit naar een mooi, nieuw jaar met New Forest activiteiten in onze regio. Wij hopen dat ook u een prachtig jaar tegemoet mag zien, een jaar waarin we elkaar tijdens de diverse activiteiten hopen te begroeten. Om het jaar af te trappen hebben we een leerzame en gezellige activiteit gepland waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen:
Zaterdag 8 februari Presentatie dhr. Brommer inzake veterinaire gebreken/aspecten fokkerij
Professor Harold Brommer van Universiteit Utrecht heeft in november een presentatie gehouden voor onze fokraad en juryleden. Onder andere de beoordeling van beenafwijkingen komt hierbij ter sprake. Dit was een erg leerzame presentatie waarvoor we graag bij deze aan álle leden de mogelijkheid bieden om deze presentatie ook bij te kunnen wonen.
Dhr. Brommer is als hoogleraar werkzaam bij de discipline Heelkunde van het Departement Gezondheidszorg Paard. Binnen deze discipline is hij verantwoordelijk voor het onderwijs, de patiëntenzorg en de gerechtelijke diergeneeskunde van de orthopaedie en chirurgie van het paard.
met aansluitend een buffet
Een leerzame middag met een gezellige afsluiting om onder het genot van een hapje en drankje even bij te praten.
De middag ziet er als volgt uit:
vanaf 14.30 uur Ontvangst met koffie/thee
15.00 uur Presentatie Harold Brommer
16.30 uur Napraten met koffie/thee
17.00 uur Buffet
19.00 uur afronding
Locatie
De Vinkelse Molen te Vinkel
Parkeren: U parkeert tegenover café Den Driehoek (Brugstraat 34) en vervolgens wandelt u het Molenpad in. Aan het einde van het Molenpad vindt u de Vinkelse Molen, de bijeenkomst is in de ruimte in de molenbelt.
Let op: u mag niet met de auto het Molenpad in.
Aanmelden
U kunt zich tot en met 5 februari 2020 aanmelden via nf.zuid@hotmail.com voor deelname aan deze dag.
Ook partners zijn welkom. Alle leden NNFPS, dus ook uit de andere regio’s, zijn van harte welkom op deze bijeenkomst. Deze middag (presentatie inclusief buffet) wordt u dankzij een bijdrage van Regio Zuid aangeboden voor € 14,50 per persoon.