RK New Forest Pony Stamboek Regio Noord

         en Nederlandse Welsh Pony & Cob Stamboek Afd Noord

Op zaterdag 6 juli 2019 vindt de Regionale Keuring van het New Forest Pony Stamboek Regio Noord en van het Ned Welsh Pony & Cob Stamboek Afd Noord op het terrein van de Sunrise Stables in Assen plaats.

U kunt die dag een verscheidenheid aan New Forest Pony’s en Welsh Pony’s komen bezichtigen: kleine én grote maat, veulens, merries en ruinen, onder het zadel en aangespannen, allen op hun mooist gepresenteerd door hun trotse fokkers en/of eigenaren.

De Welsh Pony’s starten ’s morgens om 09.00 uur in de buitenringen met de premiekeuring en gebruiksrubrieken. Na een korte pauze zullen in de middag de kampioenskeuringen plaatsvinden met aansluitend de verkiezing Algemeen Dagkampioen.

Bij de New Forest Pony’s wordt er om 8.00 uur in de binnenbak gestart met de stamboekopname met vrijbewegen en vrijspringen. In de middag vindt de premiekeuring van de veulens, merries en ruinen met aansluitend de kampioenskeuring plaats.

Het tijdschema voor de New Forest Pony’s is als volgt:

  • 7.30 uur: meten/chipcontrole
  • 7.45 uur Lineaire score
  • 08.00 uur: Stamboekopname met vrijbewegen en vrijspringen in de binnenbak.
  • 13.15 uur lineair scoren veulens, buiten.
  • 13.25 uur: Premiekeuring met aansluitend kampioenskeuring in de buitenring

Let op: Deze tijden zijn richttijden!

Nieuwsgierig geworden hoe het allemaal in zijn werk gaat? Kom dan kijken op zaterdag 6 juli bij de Sunrise Stables, Baggelhuizen 2, 9405 VD Assen.

Graag tot ziens op zaterdag 6 juli!