De Sportdag en Corona

Beste deelnemers, begeleiders, fokkers, vrijwilligers, officials en bezoekers,

Het Nationaal Hippisch Centrum heeft per 25 september nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Dat heeft consequenties voor de toegang van de Sportdag en het Verrichtingsonderzoek.

Ongeacht het type en grootte van het evenement of activiteit heeft het NHC een vast protocol vastgesteld. Dat betekent dat de toegangsregels voor onze Sportdag en het Verrichtingsonderzoek door het NHC aangescherpt zijn. Wil je precies lezen wat deze regels zijn, klik dan hier.

Voor ons gaat dit het volgende betekenen:

Om op het terrein van het NHC te mogen komen, worden alle aanwezigen van 13 jaar en ouder bij de ingang gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs. Dit gebeurt door controle met de Corona-check-app. Dit geldt voor alle deelnemers, alle begeleiders, alle bezoekers, alle officials, alle vrijwilligers; iedereen die daar is vanwege de Sportdag en/of het Verrichtingsonderzoek. Alleen met een geldig toegangsbewijs kom je op het terrein van het NHC.

Eenmaal op het terrein zijn er geen extra maatregelen. Uiteraard blijven de basismaatregelen van toepassing. Bij klachten blijf je thuis.

Kom op tijd en hou de app gereed bij aankomst bij het NHC terrein.

Wij hebben er veel zin in! Tot zaterdag!

–> Tekst afdrukken (pdf)