21-06-2021 Ledenvergadering Noord

Op 21 juni om 20 uur is er een ledenvergadering van regio Noord van het NNFPS. Deze wordt online gehouden via Teams.

De agenda voor deze vergadering:

1  Opening

2  Vaststellen agenda

3  Ingekomen stukken en mededelingen

4  Doornemen nieuwe leden voor het AB

5  Procedure doornemen voor het stemmen.

–  Alleen leden die aanwezig zijn op de vergadering krijgen na deze vergadering een stembiljet thuisgestuurd via de mail.

–  Per persoon mogen er 2 volmachten ingeleverd worden.

–  Als u  niet aanwezig kunt zijn op de vergadering dan kunt u een lid die wel  aanwezig is op de vergadering een volmacht geven.

–  Wilt u dan uw naam doorgeven aan het lid die de volmacht van u krijgt dan kan dat lid op de vergadering uw naam en emailadres doorgeven. Dan krijgt u een stembiljet thuisgestuurd via de mail met een volmacht formulier. Mocht u geen mailadres hebben dan dat ook graag doorgeven dan worden deze documenten naar u opgestuurd met de post.

6 Wvttk

7 Rondvraag

8 Sluiting

NB Om toch nog iets leuks met elkaar te delen leek het ons een leuk idee dat u als u een NF veulentje heeft om daar een filmpje van te maken en die op deze vergadering met ons te delen. U mag het filmpje naar mij sturen maar u mag het ook zelf delen op de vergadering als u dat kunt.

Wilt u mij (Agnes Csengö) een mail sturen als u aanwezig wilt zijn op de vergadering van 21 juni. Dan stuur ik u een linkje voor deze vergadering.

M vr gr,

Bestuur regio Noord NNFPS