Najaarsledenvergadering Zuid

In verband met de corona maatregelen zullen wij  onze najaarsvergadering wederom digitaal organiseren.

De vergadering zal online plaatsvinden op donderdag 16 december 2021 om 20:00 uur. 

Om toch nog iets leuks met elkaar te delen leek het ons een leuk idee dat u, indien u dit jaar een New Forest veulentje (of meerdere) heeft gehad, om van dit veulentje een foto naar ons te mailen. Wij zullen van de ingezonden foto’s en de bijbehorende informatie een leuk filmpje maken. Dus stuur een foto (of meerdere) in met daarbij een omschrijving en de afstamming van het veulen. We kijken uit naar uw inzending(en)!

Als u wilt deelnemen aan de najaarsvergadering dan kunt u zich tot en met uiterlijk woensdagavond 15 december 2021 aanmelden via het e-mailadres: nf.zuid@hotmail.com

Indien u ook (of alleen) een foto van uw veulentje(s) wilt delen, wilt u deze dan uiterlijk woensdagavond 15 december 2021 samen met een omschrijving en de afstamming van het veulen doormailen naar nf.zuid@hotmail.com!

Er wordt gezorgd dat u uitgenodigd wordt via Teams voor deze online vergadering. U hoeft hiervoor geen Teams op uw computer, laptop, tablet of smartphone te installeren. U krijgt dan op donderdag 16 december de benodigde informatie en de link waarop u kunt inloggen voor de vergadering.

Wij hopen jullie allen op donderdag 16 december 2021 digitaal te ontmoeten.

–> Agenda

Het kan zijn dat de links niet openen. Probeer in dat geval d.m.v. de rechtermuisknop de optie downloaden of ‘link opslaan als’ te selecteren. Op Smartphones kan dit door de link even ingedrukt te houden. Aan een gebruikersvriendelijke oplossing wordt gewerkt.