CATALOGUS / KATALOG / CATALOG – CHK 20 februari 2021

Hengstencatalogus bestellen / Hengstkatalog bestellen / Order Stallion Show catalog

Nederlands

Heeft u ze ook allemaal van de voorgaande jaren? De catalogus van de Centrale Hengstenkeuring van het Nederlands New Forest Pony Stamboek die meer is als een catalogus maar het jaarlijks geactualiseerde naslagwerk van de hengsten van het NNFPS.

En waar daarnaast natuurlijk de informatie in te vinden is van de nieuw te keuren jaargang welke op de hengstenkeuring wordt aangeboden.

 

De Centrale hengstenkeuring (CHK) wordt op zaterdag 20 februari via gratis livestream uitgezonden op Clipmyhorse.tv.

De catalogus van de CHK 2021 kun je  ONLINE bestellen. Deelnemers krijgen de catalogus op de hengstenkeuring bij het secretariaat. Voor de thuisblijvers is het denken wij fijn om er een te kunnen bestellen om zo optimaal van de livestream te kunnen genieten.

Geniet mee van de nieuw te keuren hengsten via de livestream en heb alle gegevens bij de hand van onze reeds goedgekeurde hengsten met deze catalogus!!

Bestel op tijd, zodat je – met alle informatie op schoot – naar de deelnemende hengsten kunt kijken!!

Wanneer u vóór 15 februari besteld dan wordt de catalogus op 17 februari verzonden zodat u deze zeker voor 20 februari in huis hebt.

U ontvangt de catalogus per brievenbuspost. De prijs van de catalogus is € 12,50.

De prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland. Levering naar overige landen kost € 5,- extra en wordt verwerkt in de winkelmand.

 

Deutsch

Die zentrale Hengstkörung (CHK) wird am Samstag, den 20. Februar 2021 live durch Clipmyhorse.tv übertragen. Der Hengstkatalog kann ab sofort bestellt werden.

Bestellen Sie rechtzeitig sodass Sie alle Informationen passend zur Hand haben, wenn Sie den teilnehmenden Hengste zuschauen.

Klicken Sie auf den Link “Catalogus bestellen” um den Katalog zu bestellen:

Der Preis beinhaltet die Versandkosten innerhalb der Niederlande. Die Lieferung in andere Länder kostet €5,-  extra und wird im Warenkorb bearbeitet.

 

English

The National Stallion Show (CHK) will be broadcast live by Clipmyhorse.tv on Saturday, February 20, 2021. The stallion catalog can now be ordered.

Order in time, so that you have all the information at hand when you watch the participating stallions.

Click on the  link “Catalogus bestellen” to order the catalog:

The price includes shipping costs within the Netherlands. Delivery to other countries costs €5,- extra and is processed in the shopping cart.

 

Natuurlijk de    Catalogus bestellen    om de    Livestream  optimaal te kunnen volgen!!