Actie Prestatie Fokmerrie

 

In opvolging van de actie die wij in  2015 hadden voor het predicaat “prestatiepony” willen we in 2016  onze ponyfokkers en/of – eigenaren in de gelegenheid stellen om tegen het actie-tarief het predicaat “PRESTATIE FOKMERRIE” aan te vragen.

Daartoe kunt u via een mailtje naar het stamboekbureau de naam en het levensnummer van uw merrie doorgeven om te kijken of zij in aanmerking komt voor het predicaat. Wanneer dat het geval is kunt u de aanvraag via het formulier indienen. Het predicaat zal, nadat het in het bestuur is aangeboden en in orde bevonden, tegen kortingstarief worden berekend.

Daarnaast willen we de eigenaren van deze merrie’s in de gelegenheid stellen om de merrie voor het behalen van het predicaat te laten huldigen  op onze Centrale Merriekeuring op 23 juli 2016 of onze Nationale Sportdag op 24 september 2016.

WIJ HOPEN VEEL AANVRAGEN TEGEMOET TE ZIEN!!

Voorwaarden welke gelden voor het verkrijgen van het predicaat “PRESTATIE FOKMERRIE”:

-/-
Artikel 52 uit het reglement:
Het prestatiepredikaat : Prestatie-fokmerrie:
Een merrie wordt tot prestatie fokmerrie verklaard, indien twee van haar nakomelingen in één van de disciplines in de klasse M zijn gestart en daar 5 winstpunten in hebben behaald. Voor de klasse M wordt ten aanzien van pony’s in de categorie A en B, die gereden worden onder het zadel, in de dressuur L2 + 15 en bij het springen L + 15 gelezen. Het predikaat prestatie fokmerrie kan ook postuum worden verleend.
-/-