Tijdsindeling en Programma CHK

Op zaterdag 24 februari vindt voor de tweede keer in opvolging onze Centrale Hengsten Keuring plaats op onze nieuw locatie FLEVODROME in Dronten.  

Het programma kent dit jaar een andere indeling dan zoals wij die gewend waren.

Naast het lineair scoren van onze nieuwe jaargang op het harde zullen onze reeds goedgekeurde hengsten – die anders in het middagprogramma “acte de préséance” gaven – nu in hun rubrieken in het ochtendprogramma worden voorgesteld en gekeurd.

Daarnaast vinden in het ochtendprogramma presentaties plaats van onze goedgekeurde hengsten onder het zadel; de rubriek die dit jaar is toegevoegd om vrijwillig voor op te kunnen geven.

Het vrij bewegen en vrij springen als onderdeel van de eerste bezichtiging van de nieuw te keuren hengsten – wat traditioneel in het ochtendprogramma viel – zal nu in het middagprogramma plaatsvinden.

Daarnaast kent het middagprogramma de huldiging van de predicaat hengsten en uiteraard het aanwijzen van de Algemeen Dag Kampioen uit de kopnummers zoals die in het ochtendprogramma zijn geplaatst.

De afsluiting van de dag zal dit jaar worden gevormd door de laatste bezichtiging van de nieuw te keuren hengsten en de bekendmaking welke hengsten worden aangewezen om het verdere goedkeuringstraject in te gaan om tot de nieuw jaargang 2024 te gaan behoren!

 

Hier vindt u de

 

–> Tijdsindeling met het programma.

 

 

 

Blijft u thuis of wilt u de catalogus al voor de keuring ontvangen? deze kunt u nog tot en met 19 februari

 

–> Bestellen!

 

 

Blijf de website volgen voor verdere informatie!!