Sponsor Loterij New Forest Sport- en Showdag hengsten 2019

Op zaterdag 30 maart 2019 zal de 1e New Forest Sport en Showdag voor hengsten plaats vinden in Lunteren. Het belooft een interessant programma te worden, waarin veel van onze NNFPS hengsten zich van hun sportiefste kant laten zien.
Om deze dag financieel mogelijk te maken, willen we laagdrempelig sponsoren werven onder:

  1. Deelnemende hengstenhouders.
    Deze worden benaderd om prijzen te beschikking te stellen voor de sponsor loterij, in de vorm van een gratis dekking of kortingsbon van €100,00 voor een specifieke hengst of één van hun hengsten naar keuze van de fokker.
  2. Fokkers en gebruikers.
    Zij kunnen hun fokproducten en/of sportpony’s voor 2019 “op de kaart” zetten door sponsor te worden. De (stal)namen worden dan meerdere keren vermeld en genoemd via site, speaker, programmaboekje en bij de trekking van de loterij.

De Basic Sponsor betaalt 20 euro en biedt daarmee een basic halster aan voor de loterij.

Sponsoren kunnen ook kiezen voor het aanbieden van originele NNFPS producten: 40 euro voor een halsterset, 60 euro voor een zadeldekje en 80 euro voor een deken.

Meldt u aan als sponsor door:

  • 20, 40, 60 of 80 euro over te maken op bankrekening nr. NL36INGB0001796200 ten name van NNFPS, Oosterwolde. Onder vermelding van: Sponsor NF Sport- en Showdag hengsten 2019 en uw (stal)naam en woonplaats.
  • Aan één van de Regionale Fokraadsleden (Herbert Hoedemakers, Gerard Vervoorn, Eddy Schoonhoven of Lex Cornelius) uw sponsorbedrag cash te overhandigen, bij voorkeur in een blanco enveloppe met daarop: Sponsor NF Sport- en Showdag hengsten 2019 en uw (stal)naam en woonplaats. Dit kunt u doen op de CHK van 16 februari a.s. of op een ander moment vóór 15 maart 2019.

Namens de Fokraad van het NNFPS,
Lex Cornelius.