Organisator(en) gezocht voor NF Sport- en Showdag hengsten 28 maart 2020

In 2019 heeft de Fokraad de aanzet gegeven voor een nieuw evenement: De New Forest hengsten Sport-en Showdag. Een podium voor hengstenhouders om hun hengsten voor het dekseizoen nog een keer aan fokkers te laten zien. Maar ook de plaats voor fokkers om de net aangewezen hengsten aan de hand en de oudere hengsten onder het zadel te zien, om zo een goede keuze voor het komend dekseizoen te maken. Het evenement is in de smaak gevallen en vraagt om een vervolg.

Daarom is het AB  op zoek naar één, twee  of drie personen die de organisatie op zich willen nemen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het committeren van en contact onderhouden met hengstenhouders, bedenken van een programma (dressuur, springen, mennen, carrousel? , jij mag het bedenken!), overleggen met  De Nieuwe Heuvel over materialen, tribunes, aankleding etc.

Je springt niet helemaal in het diepe want het draaiboek van 2019 kun je daarvoor gebruiken. Daarnaast kun je altijd terugvallen op hulp van het AB. Weet je al zeker dat dit jou/jullie een mooie klus lijkt, dan kun je direct contact opnemen met de voorzitter Wim Lovink (0314-631149). Heb je nog vragen, bijvoorbeeld of het echt niet moeilijk is of hoeveel tijd het kost, dan kun je voor meer informatie bellen met Eddy Schoonhoven (06-10940057). Leuk en leerzaam voor iemand die zijn netwerk uit wil breiden binnen de ponyfokkerij of als opdracht voor school. We horen graag van je!!