Wedstrijd vrijspringen en stamboekopname Noord

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/06/2016
Hele dag

Locatie
Manege Norg

Categorieën Geen Categorieën


Noteer alvast in uw agenda: 4 juni 2016! Voor de vijfde keer, een jubileumjaar, organiseert de Regio Noord op deze dag een wedstrijd vrijspringen voor New Forest pony’s.

De wedstrijd wordt georganiseerd voor merries & ruinen vanaf 3 jaar, grote & kleine maat. Eenieder die een geregistreerde New Forest pony heeft mag aan deze competitie meedoen. Ook dit jaar worden er weer 2 kampioenen gekozen: de beste 3-jarige springpony en beste 4-jaar en oudere springpony!

Net als ieder jaar zal de wedstrijd plaatsvinden in Manege Norg, Kerkpad 4 te Norg. De pony’s worden gejureerd door een deskundige jury die veel ervaring hebben met het beoordelen van het vrijspringen. De kosten voor het meedoen bedragen €8,-.

Voor de twee kampioenen zijn mooie zweetdekens te winnen & ook voor de overige prijswinnaars zijn er mooie prijzen te verdienen! Omdat we dit jaar ons jubileum vieren zijn er extra mooie prijzen!

Op deze dag is tevens de mogelijkheid om uw pony in het stamboek op te laten nemen.

Lijkt het u leuk om met uw pony mee te doen en/of uw pony in het stamboek op te laten nemen? U kunt zich vanaf nu opgeven door middel van het insturen van het stamboekpapier van uw pony en uw contactgegevens. U kunt dit mailen naar aliecevandijk@hotmail.com of via de post sturen naar: Aliece Hofsteenge, Hoofdweg 7, 9333 PA Langelo. U kunt zich opgeven tot en met zaterdag 21 mei aanstaande. Graag duidelijk aangeven of u de pony opgeeft voor stamboekopname of het vrijspringen of voor beide.

Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met Aliece Hofsteenge op tel. nr. 06-49893773.

We zien u graag op zaterdag 4 juni in Norg!