Dagindeling CHK

We verheugen ons op weer een ouderwets gezellige Centrale Hengsten Keuring met veel publiek op zaterdag 18 februari 2023 op onze nieuw locatie FLEVODROME in Dronten.

De ochtend is traditioneel voor de eerste bezichtiging van de nieuw aangeboden hengsten waar 35 voor zijn aangemeld. Vanaf 8.00 uur worden deze bekeken op de harde bodem om vervolgens door de gaan naar de kooi voor het vrij bewegen en vrij springen.

De volgorde is daarbij is rubriek 1A voor de New Forest grote maat; rubriek 7A voor NFX (kruisingsproducten) grote maat en dan afsluitend in het ochtendprogramma rubriek 1B; de New Forest kleine maat.

Het middagprogramma behelst voor het overgrote deel de rubrieken van de reeds goedgekeurde stamboekhengsten die zich aan de hand voorstellen voor de jury .

Opgevolgd door het presenteren in drie groepen van de geselecteerde hengsten uit het ochtendprogramma per rubriek. Met het spannende moment van de bekendmaking welke daaruit worden aangewezen om het verdere goedkeuringstraject in te gaan om tot de nieuw jaargang 2023 te gaan behoren!

Het programma kent daarnaast de huldiging van de predicaat hengsten.

Aan het einde van de dag is er het Algemeen Dagkampioenschap!

Hier vind u het dagprogramma met de tijdsindeling.

–> Dagindeling

Thuisblijvers óf wie de catalogus al voor de keuring graag ontvangt; deze kunt u nog tot en met 12 februari bestellen!

 

 

 

 

 

Blijf de website volgen voor verdere informatie!!