CHK 2022 zonder publiek

Voor het tweede jaar op rij heeft het bestuur moeten besluiten dat de Centrale Hengstenkeuring zonder publiek gehouden moet worden. Dit is zeer teleurstellend voor het bestuur en vooral voor de deelnemers, fokkers en belangstellenden.

 

De CHK 2022 zal wel weer via ClipMyHorse.TV te volgen zijn.

 

In de persconferentie van 25 januari jl. zijn versoepelingen van de Corona-maatregelen aangekondigd. Die stemden ons hoopvol over de mogelijkheid publiek toe te laten bij de CHK.

In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, waar wij de CHK organiseren, blijft de basisregel van 1,5 meter afstand gehandhaafd. Een vaste zitplaats is verplicht en er geldt een maximum van 130 personen in de hal. De verplichte afstand van 1,5 meter, de beperkte capaciteit van de hal en het toewijzen van vaste zitplaatsen maakt het voor ons onmogelijk om publiek toe te laten.

Per ingeschreven hengst zullen maximaal 3 personen toegelaten worden (incl. voorbrenger). Een geldig coronatoegangsbewijs, legitimatiebewijs en het dragen van een mondkapje zijn verplicht voor deelnemers en vrijwilligers. De Brasserie (horeca) is gesloten.

Wij vinden het ontzettend jammer dat wij onze leden en belangstellenden niet kunnen ontvangen op dit mooie evenement van ons stamboek. We hopen dat we elkaar weer op de regionale evenementen en de centrale merriekeuring  kunnen ontmoeten.

Namens het bestuur,

Marcel Bielefeld, voorzitter