Centrale Merriekeuring op 31 juli

NATIONAAL KAMPIOEN 2019: LEMERDINA ( V: Burley Phantom x Lusidia – Brummerhoeve’s Boss) met haar trotse eigenaren.

Als afsluiting van het keuringsseizoen hopen wij u te ontmoeten op de CENTRALE MERRIE KEURING. Deze zal dit jaar worden gehouden op 31 juli a.s..

Locatie: Manege Hippisch Verband, Halvinkhuizerweg 78-80, 3882 LA te Putten

Deelname is voor pony’s welke middels deelname aan de premierubrieken door de jury hiervoor worden geselecteerd tijdens de regio evenementen óf welke conform vraagprogramma rechtstreeks kunnen inschrijven voor de CMK zonder aan een regioactiviteit te hebben deelgenomen.

RECHTSTREEKS INSCHRIJVEN voor de CMK kunnen de STERMERRIES welke via STAMBOEK + (“nieuwe stijl”) vanaf 2017  zijn opgenomen met predicaat STER.

Op de Centrale Merrie Keuring kan uw merrie dan mogelijk worden aangewezen voor “voorlopig KROON”. Sinds 2020 mogen ook KROONMERRIES rechtstreeks inschrijven voor de CMK.

Ook daarvoor geldt het rechtstreeks aanmelden via het inschrijfformulier.

Wanneer uw pony dit jaar tijdens een regiomoment bij stamboekopname STER is geworden, ook dan moet u zich opgeven voor de CMK!! Op deze wijze zijn wij op de hoogte van de te verwachten deelname.

Wilt u rechtstreeks inschrijven voor de CMK (en kan het reglementair), dan kan gebruik gemaakt worden van onderstaand inschrijfformulier.

Nog vragen? Informeer u via de publicatie “Mijn pony laten beoordelen; hoe zit dat precies?” of neem contact op met het stamboekkantoor.

WIJ WENSEN U EEN FIJN EN SUCCESVOL KEURINGSSEIZOEN EN U HOPEN U IN GOEDE GEZONDHEID TE ONTMOETEN!!