Aanmelden voor Centrale Merrie Keuring 29 juli 2023

De keuringen zijn nog in volle gang maar wij willen alvast onder de aandacht brengen dat wij, als afsluiting van het keuringsseizoen, u hopen te ontmoeten op onze

Centrale Merrie Keuring

De met een 1e premie beoordeelde veulens en het jong talent van de 1 – en 2 jarigen en de pony’s uit de overige premierubrieken van de Regionale Keuringen die met een 1e premie zijn beoordeeld worden Automatisch uitgenodigd om zich landelijk te meten met hun rubrieksgenoten ten overstaan van de jury.

De pony’s welke geselecteerd tijdens de stamboekopnames Stamboek + in de regio’s waar zij het predicaat “STER” behalen of behaalden – in dit jaar of in de afgelopen jaren – moeten zich echter Aanmelden om aan te geven dat zij op de Centrale Merrie Keuring willen deelnemen.

Alle pony’s die bij deelname onderdeel zouden kunnen uitmaken van de rubrieken  7, 8, 11, 12 of 13 uit het vraagprogramma moeten zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Wilt u het nog eens teruglezen hoe dat beschreven is dan vindt u het hier:

 

–> Met mijn pony naar de keuring; hoe zit het nu precies?

 

–> Vraagprogramma

 

Als u uw pony wilt opgeven voor rubriek 7, 8, 11, 12 of 13 zoals omschreven in het vraagprogramma, gebruik dan het:

 

–> Inschrijfformulier

 

Wij hopen uiteraard op veel inschrijvingen zodat wij gezamenlijk met deelnemers en het publiek van veel New Forest fokproducten kunnen genieten!

 

Bij vragen neemt u contact op met het stamboekkantoor; zij helpen u graag verder!

Mail: nnfps@groenned.nl

Telefoon: 0516 – 480627 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur)

Postadres: NNFPS, Postbus 190, 8430 AD Oosterwolde

 

Om u de sfeer te laten proeven: CMK 2022