Startlijsten Sportdag

Vanavond zijn de definitieve startlijsten gepubliceerd. Alleen afmeldingen worden nog in behandeling genomen. En uiteraard tijdsproblemen die écht problemen zijn.

–> Ga naar de startlijsten

Succes iedereen bij de laatste voorbereidingen. Lees van tevoren nog even goed het vraagprogramma door. Ook de proeven en parcoursen voor de Belofte- en Talenten-rubrieken en voor de Sportpony zijn de moeite waard om even door te nemen. Dan weet je wat je verwachten kan. Alles staat op de website.

Nog steeds kan ontbrekende informatie over je pony naar ons gemaild worden: sportdagnewforest@outlook.com (vader van de pony, vader van de moeder van de pony, naam fokker en naam eigenaar). Veel fokkers komen naar de Sportdag om naar hun dieren te kijken. Door al deze gegevens op de startlijst te vermelden, kunnen zij hun pony’s makkelijker terug vinden.

Wij hebben er zin in! En gaan ons nu richten op de overige voorbereidingen.

PS Mocht iemand toevallig nog tijd over hebben op vrijdag (helpen met opbouwen) of zaterdag (bij de Sportdag helpen), dan horen wij dat graag. We komen nog wat handen te kort bij o.a. het schrijven en voor de taak ringmeester.

De Sportdagcommissie