️️️Jeugddag Regio Noord, 3 juni️️️

Op zaterdag 3 juni organiseert het bestuur van Regio Noord 2 leuke clinics voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar met New Forest pony’s of NFX pony’s. We zijn ook dit jaar weer te gast bij Els Driehuyzen in Oosterwolde (Fr).

🔹️Cross Clinic:

Voor de liefhebbers van eventing organiseren we een cross clinic van Els Driehuyzen in haar springtuin vol veelzijdige crosshindernissen.
Als je hieraan mee wilt doen is het wel belangrijk dat je al wat springervaring hebt.
Maximaal 4 deelnemers per clinic

Instructrice Els Driehuyzen:

Ik ben Els Driehuyzen en mijn uit de hand gelopen hobby is nog steeds een hobby, naast mijn fulltime baan buiten de paarden. Ik geef op mijn eigen terrein in Oosterwolde lessen in dressuur, springen en cross. Ik heb zowel nationaal als internationaal veel eventing wedstrijden gereden. Mijn paard Bolanitas heb ik zelf opgeleid en internationaal in de CCI3* uitgebracht, op wedstrijden in Nederland Duitsland en zelfs Denemarken. In 2019 mocht ik met hem deelnemen aan de European Cup in het Duitse Westerstede. Dit is een EK eventing op CCI3* niveau, waar je echt als team strijdt voor je land. Met het Nederlandse team werden we vierde. Momenteel heb ik weer een jong paard in opleiding.

🔹️Dressuur Clinic:

Voor de dressuurruiters organiseren we in de binnen-manege een dressuur clinic van Bo Oudhof (max 2 personen per clinic)

Instructrice Bo Oudhof:

Vanaf mijn vijfde ben ik actief in de paardensport. In mijn pony tijd ben ik doorgegroeid van lokale naar nationale-/internationale wedstrijden. Na de pony tijd kwam Colt Sollenburg op mijn pad, waar ik veel prijzen mee heb gewonnen in binnen en buitenland. Hoogtepunt was een zilveren team medaille op het EK en NL-kampioen bij de junioren. Op moment rijdt ik bij de U-25 Grand prix. ik vind het heel leuk om gemotiveerde mensen te helpen om haar/zijn doelen te halen in welke klasse ze ook rijden.

De clinic’s duren 3/4 uur en kosten €20,00 Vooraf/ erna heb je een kwartier om in te rijden / uit te stappen.
Je wordt ingedeeld op niveau.

Koffie/thee/ fris en versnaperingen bij inschrijfgeld inbegrepen voor ruiters, begeleiders en publiek.
(Er staat wel een vrijwillige bijdrage pot)

Lijkt het jou leuk om mee te doen?
Noteer dan alvast dit evenement in je agenda en vul het

–> inschrijfformulier

in en mail deze naar

nnfps.noord@gmail.com

Ook deelnemers/publiek buiten Regio Noord zijn welkom!

Zien we je dan?