Op 9-04-2017 heb ik wedstrijd gereden in Haaksbergen met mijn pony The King (Sunny King) v. Molenaar’s Golden King. Ik ben gestart in de klasse M2 en in de 1ste proef had ik 184 punten en een 2e prijs en in de tweede proef 185 punten en een 1ste prijs.

Karlijn Olde Klieverik

 

 

 


Cemenne Snijder is samen met haar pony Baccarav´s Magic 6e geworden op het NK klasse L C. dit was hun derde L parcours

 

 

 

 


Jente Groeneweg met Hamlet’s Lemon-Pei (Bejstrup Cook Cassiopeia x Kantje’s Carter) zijn zaterdag 25 februari regiokampioen springen L-D in Noord-Holland geworden. Daarmee hebben ze ook een ticket voor Ermelo verdiend.

 

 

 

 

 

 

 


Op 25 februari is Cemenne Snijder Noord Hollands kampioen klasse LC springen geworden met haar pony Baccarav’s Magic (vader Kantjes Ronaldo).

 

 

 

 

 

 

 


Met haar New Forest pony Esposito’s Thom is Thirza Leinenga Reservekampioen geworden in de categorie L1.

 

 

 

 

 

 

 


Op zaterdag 18 februari is Nienke Dijkstra kampioen van Groningen geworden met de New Forest Pony Orchids Hymalayan v: Orchids Cestani. Ze won met 2 foutloze manches en vervolgens een foutloze barrage.

 

 

 

 

 

 

 


Ik heb op 12-02-2017 met mijn pony The King (Sunny King) v. Molenaar’s Golden King mijn M2 debuut gereden. Ik had in de eerste proef 192,5 punt en een 2e prijs. In de tweede proef had ik 182,5 punt! De eerste M2 wedstrijd en meteen 2 winstpunten en een prijs in de pocket !

 

 

 

 

 

 


Ik ben met mijn pony Melle Maja 5de geworden op de Zeeuwse kampioenschappen met 2 winstpunten. Ik ben erg trots op mijn pony omdat dit pas onze vierde wedstrijd was.

Groetjes Annabell Wynia

 

 

 

 


Hier een leuk resultaat van Esra Nelisse met Hoppenhof’s Mara. (Woodrow Carisbrooke). Reserve kampioen van Zeeland klasse B cat. DE.
Foto is van tijdens kampioenschap

 

 

 

 


Hallo ik ben Nina van Bakel
En dit is mijn Pony Laminka’s Loïse
Ik ben afgelopen Zaterdag Brabants kampioen geworden in de C M2 en ben super trots op haar.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben ook met mijn Geralja’s Tobias 3de geworden in de D B

Groetjes Nina van Bakel met mijn toppers Loïse en Tobias

 

 

 

 

 

 


Samen met mijn pony De Roodwilligen Duke van 4 jaar oud ben ik (Marinka Keus) 4e geworden op de Gelderse Kampioenschappen springen in de klasse B/DE!

 

 

 

 

 

 

 


GG HotShot (kantjes wonderboy) v. Lamento III Gelders kampioen 2017 klasse M1/DE met Janice Timmermans.

 

 

 

 

 

 

 


Ik werd 21 januari met mijn pony Berkzicht Sanne (new forest van 15 jaar oud) Kringkampioen van de kring NWO-NOP in de klasse B-C.
Genine van Dalen

 

 

 

 


Ik heb afgelopen zaterdag (04-02-2017) met mijn pony The King (v: Molenaar’s Golden King) op de Overijsselse kampioenschappen gereden. In had bij de C-jury 196 punten en bij de H-jury 198,5 punt. Met een totaal percentage van 65,75% heb ik een 5e prijs gewonnen in de klasse M1 D/E.
Karlijn Olde Klieverik

 

 

 

 

 

 


Ik wilde graag laten weten dat mijn GGK Hengst Oosterbroek Fenix en ik ( Robin Heiden) Gelderse kampioen DE/L2 zijn geworden!


Kess Aarnink (12 jaar) heeft met Eikenhorst’s Sandy (v. Luckington Leo) de kringkampioen titel van kring Salland weten te bemachtigen met maar liefst 200,5 punt in de L1 dressuur cat. C. En ze mogen 17 februari starten op de Overijsselse kampioenschappen.


Zaterdag 28 januari 2017 is Fabiola (Marits Mistique x Kantjes Ronaldo) gereden door Kim Schinkel regiokampioen L1-dressuur van Gelderland/O.-Flevoland geworden. Dit nadat zij al eerder kringkampioen dressuur en L-springen waren.

 

 

 

 

 

 


Afgelopen zaterdag kon stal Prodise’s twee combinaties feliciteren met het behalen van het kringkampioenschap !

Hannah Gerdes met Prodise’s Emma L 1 dressuur kring zod Drenthe  en Lisa Klopman met Prodise’s Varro L2 dressuur kring Noord Veluwe Flevoland.

Hannah en Emma waren dit keer wel subliem….maar liefst 236 punten wisten zij te behalen waaronder 3 tienen !

 

 

 

 

 

 

Lisa daarnaast heeft de dubbel te pakken ! Zij is zowel voor dressuur als springen geselecteerd voor de Gelderse kampioenschappen!

 

 

 

 

 

Meiden, van Harte en succes op de regiokampioenschappen!


Indoor 2016/2017 is voor Senne de Bruijn en Sulaatik’s Vivre weer succesvol verlopen. Vorige week werden zij Kringkampioen Dressuur L1 D/E en deze week herhaalden zij deze prestatie, maar nu werden zij Kringkampioen Springen L D/E. Hiermee worden zij voor zowel dressuur als springen afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen!